Τα σπιτικά donuts είναι τα καλύτερα και με αυτή την απλή συνταγή θα έχετε μια νόστιμη βάση για να διακοσμήσετε με ζαχαρόπαστα, candy melts, γλάσο, κας κας ή ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Υλικά Συνταγής
Χρόνος: 20 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Μερίδες: 6
Εκτέλεση Συνταγής
Βήμα 1
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 220 Βαθμούς και ετοιμάζουμε το ταψάκι για donuts αλείφοντάς το με λίγο βούτυρο.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το baking powder, το αλάτι και το μοσχοκάρυδο. Προσθέτουμε το βουτυρόγαλα, τα αυγά και το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 3
Γεμίζουμε τις φόρμες περίπου μέχρι τα 2/3 και ψήνουμε για 7-9 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσουν ή να επανέρχονται στο άγγιγμα. Τα αφήνουμε μερικά λεπτά να στεγνώσουν, τα αφαιρούμε από τις φόρμες και είναι έτοιμα να τα διακοσμήσουμε με γλάσο, ζαχαρόπαστα, ζάχαρη, κας κας ή ό,τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε